NederlandsEnglishDeutschNorwegian

Onze  Eland Safari's:

's Zomers tegen middernacht als het nog steeds licht is, gaan we op zoek naar de eland; "de Koning van de bossen"; in zijn eigen leefomgeving. Plotseling kunt u een grote stier of een vrouwtje met kalf voor ons zien!

Onze "safari's" duren zo'n 4 a 5 uur.  Een safari begint naar wens 's morgens voeg om 04.30 uur of 's avonds om 19.30 uur. De Elanden in ons gebied zijn wild en ze worden niet bijgevoerd. De elanden verblijven niet alleen maar in ons Langsua Nasjonalpark en kunnen per dag behoorlijk wat kilometers afleggen. Dit betekend dus dat we geen 100% garantie kunnen geven dat we ze zien. Dat het iedere keer weer een spannend en leuk avontuur is kunnen we wel garanderen. Zelfs voor ons is het iedere keer weer een genot om deze prachtige dieren te zien !

Wij zullen u informatie geven over de eland en mocht u vragen hebben dan gaan we proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Verder zorgen wij voor het vervoer; in onze bus is plaats voor 7 a 8 deelnemers. Wij beschikken over een aantal verrekijkers en een telescoop. Tevens nemen we koffie, thee en natuurlijk wat koekjes mee !

Indien u zelf een verrekijker of telescoop heeft kunt u die natuurlijk gerust meenemen.  En uw fototoestel of videocamera mag ook niet ontbreken. Zorg wel dat u warme kleding en passend schoeisel bij u heeft. We zullen normaal gesproken het voertuig niet verlaten maar af en toe even de benen strekken is ook wel fijn en het kan koud zijn!

Tot slot vragen we u om onze aanwijzingen te volgen die wij tijdens de safari aan u mededelen.

 

Tot gauw.....