NederlandsEnglishDeutschNorwegian

                     Ons Bed & Breakfast:

De cottage is oud maar comfortabel. Er is een woonkamer met aangrenzende slaapkamer voor 2 personen. In het keuken gedeelte staan 1 tank met schoonwater en 1 voor vuilwater, een combi micro oven, een koffie apparataat, een waterkoker, een koelkast met diepvriesvak, een dubbel kookplaatje en verder alles wat u nodig heeft voor de bereiding van uw ontbijt en een kleine maaltijd.

Beddegoed dient u zelf mee te nemen!

Aan de andere zijde in de cottage is een tweede grote slaapkamer met slaap gelegenheid voor 3 a 4 personen. Tevens is hier ook een eet- of zithoek. Echter hier bevindt zich geen keukentje ! Dit deel van de cottage kan seperaat worden gehuurd.

Bovengenoemde extra 2e slaapruimte kan ook in combinatie worden gehuurd (mail ons voor de prijs).

De cottage wordt verwarmd dmv elektrische kacheltjes. Er is geen toilet of stromend water in de cottage aanwezig.

Douche en toilet zijn ondergebracht in de grote schuur tegenover de cottage. Hier bevindt zich tevens  een volledig ingericht keukentje met warm water en een grote koelkast. Ook hier kunt u een maaltijd bereiden. De gehele ruimte is verwarmd en kan ook gebruikt worden om aan een tafeltje de bereide maaltijd te nuttigen.

Als je van rust en natuur houd, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een Noors/Nederlands paar. Op onze boerderij werken we met ecologische bessenteelt. Jam en overheerlijke sappen zijn bij ons altijd te krijgen. Vlak bij ons gelegen is er voldoende te zien o.a. Aulestad, Lillehammer met gezellige knusse winkeltjes. En het "Maihaugen" openlucht museum in Lillehammer. Voor wandelen en fietsen bent u bij ons aan het juiste adres, onze fietsen kunnen gehuurd worden. Wij hebben regelmatig elanden in de tuin (6hect.), met een beetje geluk hoeft u dus niet ver te lopen om ook eens `wild` te fotograferen. 

Ons vakantiehuisje is alleen te huren en te boeken via www.airbnb.com, kijk hiervoor onder "LINKS"

We heten je graag welkom.